Már 43 koronavírus-fertőzöttet találtak ebben a városban: megszólalt a polgármester

HelloVidék   
  Megosztom
Már 43 koronavírus-fertőzöttet találtak ebben a városban: megszólalt a polgármester

A karanténba helyezett személyek száma szerda estére 188 főre nőtt, közülük 121 fő járványügyi megfigyelés, 32 fő járványügyi elkülönítés és 35 fő járványügyi zárlat alatt áll.

43-ra nőtt az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma Pápán, adta hírül az Infopapa.hu. Jó hír viszont, hogy negatív lett 8 bölcsődei dolgozó mindkét koronavírus-tesztje, tették hozzá.

- derült ki a polgármester szerda esti bejelentkezéséből. Áldozó Tamás azt is mondta, hogy a kontaktkutatás folyamatosan zajlik, így a karanténba kerülők száma még a következő napokban is várhatóan nőni fog.

A városi tévében tett bejelentést itt lehet megnézni.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

pápa

fertőzés

karantén