Már 43 koronavírus-fertőzöttet találtak ebben a városban: megszólalt a polgármester

HelloVidék   
  Megosztom
Már 43 koronavírus-fertőzöttet találtak ebben a városban: megszólalt a polgármester

A karanténba helyezett személyek száma szerda estére 188 főre nőtt, közülük 121 fő járványügyi megfigyelés, 32 fő járványügyi elkülönítés és 35 fő járványügyi zárlat alatt áll.

43-ra nőtt az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma Pápán, adta hírül az Infopapa.hu. Jó hír viszont, hogy negatív lett 8 bölcsődei dolgozó mindkét koronavírus-tesztje, tették hozzá.

- derült ki a polgármester szerda esti bejelentkezéséből. Áldozó Tamás azt is mondta, hogy a kontaktkutatás folyamatosan zajlik, így a karanténba kerülők száma még a következő napokban is várhatóan nőni fog.

A városi tévében tett bejelentést itt lehet megnézni.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

pápa

fertőzés

karantén