Fontos: több órán át nem lesz víz a népszerű balatoni település belvárosában

HelloVidék   
  Megosztom
Fontos: több órán át nem lesz víz a népszerű balatoni település belvárosában

A vízszolgáltató tájékoztatása szerint több órán át nem lesz víz a balatoni település belvárosában. A csőtörés miatt Keszthelyen, több utcában szünetel a vízszolgáltatás - írja a Zaol.

A portál információi szerint csőtörés miatt nem lesz víz Keszthely belvárosában. A DRV Zrt. tájékoztatása alapján a hibaelhárítása miatt hétfő délig a Rákóczi utcában szünetel a vízszolgáltatás és az Arany János utcában sem lesz víz.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

keszthely

balaton

víz

vízszolgáltatás

szünet

csőtörés