Félelmetes jelenség: földrengés volt a magyar község közelében

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Félelmetes jelenség: földrengés volt a magyar község közelében

A rengés mintegy 8 kilométeres mélységben történt szombat hajnalban. A lakosság által is érzékelt földmozgás magnitúdója 2,1 volt a Richter-féle skálán.

Kisebb földrengést észleltek a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sajólád közelében szombat hajnalban - közölte a CSFK GGI Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium.

A közlemény szerint

a rengés mintegy 8 kilométeres mélységben történt.

Kisebb földrengés volt Sajólád közelében

A CSFK GGI Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium közleménye szerint...

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság2020. október 10., szombat

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

földrengés

richter-skála

sajólád

borsod-abaúj-zemplén megye