Hihetetlen videó: jégeső verte el a magyar falut október végén

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen videó: jégeső verte el a magyar falut október végén

Nyári kánikulában a helyiek nem csodálkoztak volna ezen, mondják a helyiek, de október végén váratlanul érte őket a jégeső.

Jég fehérlik a járdaszegélynél Nagykutason, egyelőre nem a tél köszöntött be Zala megyei faluban, jégeső volt tegnap délután. Nyári kánikulában nem csodálkoztak volna ezen, mondják a helyiek, de október végén váratlanul érte őket.

Mire számíthatunk a temetőjárás hétvégéjén az időjárástól? Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint szombaton a keleti megyékben csökkenni kezd a felhőzet, ott délután már derült vagy gyengén felhős lesz az ég.

A középső országrészben jelentéktelen záporeső még lehet. Az északnyugati, északi szelet - a délnyugati megyék kivételével - délutánig erős széllökések kísérik, majd gyorsan mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 12 és 17 fok között valószínű, de a délnyugati határ mentén kissé melegebb is lehet. Késő estére 5 és 12 fok közé hűl le a levegő.

Vasárnap délután nyugat felől fátyolfelhőzet vonul fel, ami meg is vastagszik, és este a Dunántúl északi részén néhol az eső is elered. Mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 16 fok között valószínű.

A nagykutasi jégesőről felvétel is készült, az RTL Klub oldalán tették közzé:

A

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

jégeső

időjárás

ősz

nagykutas