Tíz méteres koronavírus kaput helyeztek üzembe: így próbálja megállítani a járványt a baranyai falu

HelloVidék   
  Megosztom
Tíz méteres koronavírus kaput helyeztek üzembe: így próbálja megállítani a járványt a baranyai falu

Tíz méter hosszú sátorból állítottak fel egy fertőtlenítő kaput a Baranya megyei Hosszúhetényben. Abban reménykednek, hogy lassítani tudják a koronavírus terjedését.

Szokatlan módon próbálja megállítani a koronavírus terjedését a Baranya megyei Hosszúhetény, ahol tíz méter hosszú sátorból állítottak fel egy kaput a polgármesteri hivatalban az ATV híradója szerint. Csörnyei László polgármester külföldi üzletfeleitől szerezte be a most beüzemelt eszközt, amit a községháza kapuja mögött a folyosón helyeztek el.

Sokáig várták a kapuhoz szükséges fertőtlenítőszert, ezért végül mostanra egy magyar fejlesztésű szerrel tudták üzembe helyezni a kaput a településen. Azt reméllik, ezzel lassítani tudják a vírus terjedését, használata egyébként önkéntes. A helyiek mindenesetre jó ötletnek tartják.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

kapu

fertőtlenítés

fertőtlenítő

koronavírus

járvány

baranya