Tíz méteres koronavírus kaput helyeztek üzembe: így próbálja megállítani a járványt a baranyai falu

HelloVidék   
  Megosztom
Tíz méteres koronavírus kaput helyeztek üzembe: így próbálja megállítani a járványt a baranyai falu

Tíz méter hosszú sátorból állítottak fel egy fertőtlenítő kaput a Baranya megyei Hosszúhetényben. Abban reménykednek, hogy lassítani tudják a koronavírus terjedését.

Szokatlan módon próbálja megállítani a koronavírus terjedését a Baranya megyei Hosszúhetény, ahol tíz méter hosszú sátorból állítottak fel egy kaput a polgármesteri hivatalban az ATV híradója szerint. Csörnyei László polgármester külföldi üzletfeleitől szerezte be a most beüzemelt eszközt, amit a községháza kapuja mögött a folyosón helyeztek el.

Sokáig várták a kapuhoz szükséges fertőtlenítőszert, ezért végül mostanra egy magyar fejlesztésű szerrel tudták üzembe helyezni a kaput a településen. Azt reméllik, ezzel lassítani tudják a vírus terjedését, használata egyébként önkéntes. A helyiek mindenesetre jó ötletnek tartják.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

kapu

fertőtlenítés

fertőtlenítő

koronavírus

járvány

baranya