Elképesztő, mit talált egy teherautón a NAV: videón a milliós fogás

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő, mit talált egy teherautón a NAV: videón a milliós fogás

Egy lengyel teherautót ellenőriztek a pénzügyőrök az M1-es komáromi szakaszán, amely a fuvarlevél szerint két raklap árut szállított Romániából Brüsszelbe, ám azt a sofőr sem tudta mit tartalmaz pontosan a rakomány.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal tájékoztatása szerint egy lengyel teherautót ellenőriztek a pénzügyőrök az M1-es komáromi szakaszán, amely a fuvarlevél szerint két raklap árut szállított Romániából Brüsszelbe. Az okmányon nem szerepelt az áru megnevezése és a járművet vezető sofőr sem tudta, hogy mit szállít.

A fekete fóliába tekert szállítmányt a pénzügyőrök felbontották: 2352 üveg különféle márkajelzésű (Terre d’Hermés, Dior, Yves Saint Lauren, Victoria’s Secret, Paco Rabanne, Chanel, Dior, Dolce & Gabbana stb.) parfümöt találtak. A NAV munkatársai a mintegy 70 millió forint értékű hamis illatszert lefoglalták és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt eljárást indítottak.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

parfüm

fogás

nav

bűn

bűncselekmény

m1