Borzalmas tragédia: gázrobbanás volt a vidéki társasházban, meghalt az egyik lakó

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Borzalmas tragédia: gázrobbanás volt a vidéki társasházban, meghalt az egyik lakó

A detonáció nem sokkal éjfél után egy háromemeletes, 24 lakásos, téglaépítésű társasházban történt, eddig tisztázatlan okból. Az épület egy második emeleti lakása a robbanástól kigyulladt és teljes terjedelmében égett.

Gázrobbanás történt, majd tűz ütött ki egy gyöngyösi társasházban keddről szerdára virradó éjszaka, egy ember meghalt - közölte a Heves megyei katasztrófavédelmi szóvivő, Nagy Csaba. Mint elmondta, a detonáció nem sokkal éjfél után egy háromemeletes, 24 lakásos, téglaépítésű társasházban történt, eddig tisztázatlan okból.

A lángok megfékezésére Egerből, Hatvanból, Jászberényből, Hevesről, Aszódról és Bátonyterenyéről nyolc járművel érkeztek tűzoltók, akik a házból negyvenkét embert menekítettek ki, közülük hatot egy közeli általános iskolában helyeztek el, a többiek rokonokhoz mentek. A tüzet több oldalról oltva a katasztrófavédelem munkatársai

A robbanásban megsérült ingatlan állapotát és az eset körülményeit tűzoltók, rendőrök és statikusok jelenleg is vizsgálják.

Az RTL Klub híradójának több lakó is nyilatkozott, a polgármester pedig azt mondta: 16 lakásba előbb-utóbb vissza lehet majd költözni, de nem kizárt, hogy a ház szerkezete is megsérült, így nem biztos, hogy mindenki visszatérhet az otthonába.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

robbanás

gázrobbanás

gyöngyös

tűz

haláleset