Tragédia lett a vége: holttestet találtak a tűzoltók a konyhában

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédia lett a vége: holttestet találtak a tűzoltók a konyhában

Szerda reggel fél nyolckor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint korábban tűz volt egy kertészszigeti sorházi lakásban. A konyhában egy holttest feküdt, nem zárható ki, hogy füstmérgezés áldozata lett. A katasztrófavédelem a tűz pontos keletkezési helyét, idejét és okát vizsgálja.

A fűtési szezon elstartolásával megnőttek a lakástüzek is, amelyek odafigyeléssel elkerülhetőek lennének, ahogy a halállal végződő tragédiák is.

Szerda reggel fél nyolckor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint korábban tűz volt egy kertészszigeti sorházi lakásban. Hat szeghalmi tűzoltó egy járművel vonult az eset helyszínére. A negyven négyzetméteres lakás konyhájában a sparhelt és a konyhaszekrény között hét négyzetméteren egy korábbi tűz nyomai voltak láthatók.

Azokban az otthonokban, ahol van füstérzékelő, nemcsak nagyobb tűz, hanem sérülés, tragédia sem történik.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

lakástűz

békés megye

kertészsziget

tűzoltók

katasztrófavédelem