Irány Komárom: új szabadstrand nyílik a napokban

HelloVidék   
  Megosztom
Irány Komárom: új szabadstrand nyílik a napokban

A nagy esőzések és a Duna magas vízállása miatt csúszik a koppánymonostori beruházás, de hamarosan megnyit – írja a Kemma.hu.

Teljesen elkészül a napokban a koppánymonostori városrészen található egykor virágzó Duna-parti szabadstrand teljes felújítása. A fejlesztés a strandfejlesztési program része, melyet Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója jelentett be.

Mintegy 150 millió forint fejlesztési támogatást kapott a komáromi városvezetés a kormánytól, hogy rendbe tegye a komáromi Duna partszakaszon található szabadstrandot. A tervezés és a közbeszerzési eljárás lefolytatása után elkezdődött a kivitelezés is.

Július elsejével szerettük volna megnyitni a nagyközönség előtt a strandot, de sajnos az időjárás közbeszólt. A rendkívüli esőzések és a Duna magas vízállása miatt csúszik a beruházás, de a napokban teljesen elkészül és a műszaki átadás után hamarosan látogatható lesz a strand.

– mondta Czita János alpolgármester.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

duna

strand

szabadstrand

fejlesztés

nyár

nyaralás