Újra lehet a magyaroknak szurkolni: hamarosan indul a XVIII. Fogathajtó világbajnokság

HelloVidék   
  Megosztom
Újra lehet a magyaroknak szurkolni: hamarosan indul a XVIII. Fogathajtó világbajnokság

Hamarosan kezdődik a németországi Drebkauban a XVIII. Kettesfogathajtó világbajnokság, ahol a magyarok is képviseltetik magukat a háromszoros világbajnok Hölle Martinnal az élen. A magyarok címvédőként egyéniben és csapatban is megmérettetik magukat.

A szeptember 11-15. között rendezett esemény helyszínét a verseny főtitkára és technikai kiküldötte, a holland Jeroen Houterman, valamint a brit pályaépítő, Barry Hunter a napokban meglátogatta, és megállapították, hogy rendben zajlanak a világbajnokság előkészületei.

A pályaépítő 8 akadályt tervezett, melyből kettő látványos vizes akadály lesz. Az utóbbi időben felújították az akadályokat, melyek közül néhányat új faoszlopokkal is körbevettek. A pályaépítő kérésére az egyik akadályt úgy építik meg, hogy több útvonalon is lehessen majd teljesíteni. A Hoefnet azt is leírja, hogy már a maraton szakaszokat is megtervezték, valamint a napokban néhány technikai kérdésről megtörténtek az egyeztetések.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

verseny

szórakozás

drebkau

németország

fogathajtó

világbajnokság