Lezárultak a Kettesfogathajtó Világbajnokság pontszerző versenyei: ők jutottak tovább!

HelloVidék   
  Megosztom
Lezárultak a Kettesfogathajtó Világbajnokság pontszerző versenyei: ők jutottak tovább!

Lezárult a 2019. évi pontszerző (magyar-külföldi) versenyek kvalifikációja. Teljesen egyértelművé teszi a versenyzők tudását és képességét az új pontrendszer és ponttáblázat – írja a Fogatsport.

Vannak olyan versenyzők, akik sok versennyel, kitartó küzdelemmel, és vannak olyanok, akik csak pár verseny alapján győzték meg a zsűrit arról, hogy érdemesek arra, hogy elindulhassanak a világbajnokságon. Néhányan a versenyzők közül esélyeiket mérlegelve korán kiszálltak a kvalifikációból.

A végeredmény a következő (6 fő) :

  1. Osztertág Kristóf
  2. Hölle Martin
  3. Hódi Károly
  4. Dobrovitz József ifj.
  5. Dr. Tóth Andrea
  6. Szabó Roland

Tartalék versenyzők (+2fő):

  • Domsa Dalma
  • Galbács Ferenc ifj.

Fotó: MTI/Lehoczky Péter

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

verseny

szórakozás

drebkau

németország

fogathajtó

világbajnokság