Lezárultak a Kettesfogathajtó Világbajnokság pontszerző versenyei: ők jutottak tovább!

HelloVidék   
  Megosztom
Lezárultak a Kettesfogathajtó Világbajnokság pontszerző versenyei: ők jutottak tovább!

Lezárult a 2019. évi pontszerző (magyar-külföldi) versenyek kvalifikációja. Teljesen egyértelművé teszi a versenyzők tudását és képességét az új pontrendszer és ponttáblázat – írja a Fogatsport.

Vannak olyan versenyzők, akik sok versennyel, kitartó küzdelemmel, és vannak olyanok, akik csak pár verseny alapján győzték meg a zsűrit arról, hogy érdemesek arra, hogy elindulhassanak a világbajnokságon. Néhányan a versenyzők közül esélyeiket mérlegelve korán kiszálltak a kvalifikációból.

A végeredmény a következő (6 fő) :

  1. Osztertág Kristóf
  2. Hölle Martin
  3. Hódi Károly
  4. Dobrovitz József ifj.
  5. Dr. Tóth Andrea
  6. Szabó Roland

Tartalék versenyzők (+2fő):

  • Domsa Dalma
  • Galbács Ferenc ifj.

Fotó: MTI/Lehoczky Péter

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

verseny

szórakozás

drebkau

németország

fogathajtó

világbajnokság