Erre nem számított az ismert vlogger: videón a szellemidézés

HelloVidék   
  Megosztom
Erre nem számított az ismert vlogger: videón a szellemidézés

Az ismert influencer és vlogger, Pusztai Olivér bakancslistájának egyik pontja volt a szellemidézés. Erre lehetőséget is kapott, persze nem egyedül vágott bele a különös kalandba - írja a Blikk.

Ahogy a portál írja, a vlogger Köllő Babettet kérte meg, hogy együtt vegyenek részt a rituálén egy elhagyott, horrorisztikus állapotban lévő balatonedericsi Fekete-kastélyban. A különleges helyszín persze titkokat is tartogat a látogatók számára, hiszem a várban egy embert megöltek, négy lakója pedig öngyilkos lett.

A videó a képre kattintva elindul:

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne most szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

pusztai olivér

köllő babett

szellem

szellemidézés

bakancslista