Jövő nyáron is Alsóörsön robbantja be a fesztiválszezont az Open Road Fest

HelloVidék   
  Megosztom
Jövő nyáron is Alsóörsön robbantja be a fesztiválszezont az Open Road Fest

Ugyan korábban azt tervezték, hogy teljesen megújult köntösben, 2021-ben tér vissza a rendezvény, a motorok szerelmeseinek nem kell kihagyniuk egy évet sem. Idén június 10 és 14 között várnak mindenkit a környéken lakóknak is fontos nyárindító eseményre.

Mint ahogy az elmúlt 20 évben, úgy 2020-ban is Alsóörsre zarándokolnak a zene és a motorozás szerelmesei. A környéken lakóknak is fontos nyárindító eseményt, az Open Road Festet a hagyományokhoz híven június második hétvégéjén, június 10. és 14. között rendezik meg.

„Bár korábban azt terveztük, hogy egy év kihagyás után egy teljesen megújult köntösben, 2021-ben tér vissza az Open Road Fest, de a megkereséseket és visszajelzéseket figyelembe véve átgondoltuk a lehetőségeinket. Többen írták, hogy a programok mellett a legfontosabb a fesztivál közösségépítő ereje, és hogy arra a 4 napra újra össze tudnak jönni a nagy baráti társaságok. Az elmúlt hónapokban minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy a jövő nyarat is együtt köszönthessük Alsóörsön. Örömmel jelentjük, hogy a ’Feel the Freedom’ életérzésről 2020-ban sem kell lemondanunk, a megfogalmazott igényeket követve egy új koncepcióval jelentkezik a fesztivál, amellyel reméljük, hogy még több embert sikerül majd megszólítanunk”

- mondta Dobai Attila, a fesztivál igazgatója

További részletek hamarosan várhatóak. Az érdeklődők jól teszik, ha követik a fesztivál weboldalát és Facebook-oldalát, ahol elsőként fogják megosztani az újdonságokat.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

harley davidson

open road fest

alsóörs

fesztivál

nyár