Teret adnak a kultúrának: hétvégén startol a Veszprémi Tavaszi Fesztivál

MTI   
  Megosztom
Teret adnak a kultúrának: hétvégén startol a Veszprémi Tavaszi Fesztivál

Szombaton kezdődik a Veszprémi Tavaszi Fesztivál; az április végén záruló rendezvénysorozat a programot szervező Pannon Várszínház saját produkcióit és vendégelőadásokat vonultat fel - közölte veszprémi sajtótájékoztatóján a Pannon Várszínház igazgatója.

Március 7-én a Hair című musical, március 8-án Dés László-Geszti Péter-Grecsó Krisztián A Pál utcai fiúk című, Molnár Ferenc regénye nyomán készült zenés játéka lesz látható. Március 13-án Joe Landry Az élet csodaszép című élő rádiójátéka kerül színre. A színdarab alapjául az 1947-ben James Stewart főszereplésével bemutatott film szolgál

- mondta Vándorfi László.

Az Íróportrék élőben című sorozat első vendége Tompa Andrea író lesz március 21-én. A kortárs magyar írókat bemutató sorozat a fesztivál után folytatódik, a meghívottak között szerepel mások mellett Bereményi Géza és Bodor Ádám is.

Március 21-én lép a közönség elé a Frenák Pál Társulat a Birdie című kortárs produkciójával. Az előadás a szabadság és a bezártság kettősségét boncolgatja.

William Shakespeare Hamlet című tragédiája kerül színre március 22-én és ugyanezen a napon Ladik Katalin Alice Kódországban című performanszát láthatják az érdeklődők. Az előadás alapkérdése az, hogy van-e kiút a fogyasztói társadalom kódokkal telerajzolt világából. A fesztivált Marc Camoletti Boeing, boeing - leszállás Párizsban című vígjátéka zárja április 25-én.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

veszprém

tavaszi fesztivál

fesztivál

program

programajánló