Elmarad a népszerű fesztivál: ez lehet az idén vásárolt jegyek sorsa

HelloVidék   
  Megosztom
Elmarad a népszerű fesztivál: ez lehet az idén vásárolt jegyek sorsa

Közösségi oldalán jelentette be a fesztiváligazgató, hogy idén nem tudják megrendezni a népszerű veszprémi fesztivált, a VeszprémFestet. A neves, világhírű előadók közül, azonban többen jövőre mégis színpadra lépnek a megyeszékhelyen - írja a vehir.hu.

Mészáros Zoltán fesztiváligazgató közösségi oldalán jelentette be a hírt, hogy ebben az évben nem tudják megrendezni a VeszprémFestet - írja a hírportál.

A bejelentés alapján azonban a Jazz+Az, a Postmodern Jukebox és Juan Diego Flores a rajongók örömére egy évvel később, a 2021-es fesztivál keretében mégis színpadra lépnek Veszprémben. A koncertekre megváltott jegyek automatikusan érvényesek lesznek a jövő nyári alkalomra, így ezeket a jegyeket nem váltják vissza.

Dido viszont, aki két este állt volna színpadra idén, biztosan nem tud eljönni jövőre a veszprémi fesztiválra, így azok, akik az énekesnő koncertjére váltottak jegyet, 2021-ben egy szabadon választott estén érvényesíthetik. A szervezők döntése alapján, ha valaki nem talál kedvére való programot a jövő évi fellépők között, annak visszafizetik a jegy árát. Mészáros Zoltán azt is elmondta, hogy a 2021-es Veszprémfest a megszokottnál hosszabb lesz és a 7 naposra bővült fesztivállal a História kert mellett visszatérnek a várba és a jezsuita templomba is a helyszínek tekintetében.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

veszprém

veszprémfest

fesztivál