Elmarad a népszerű fesztivál: ez lehet az idén vásárolt jegyek sorsa

HelloVidék   
  Megosztom
Elmarad a népszerű fesztivál: ez lehet az idén vásárolt jegyek sorsa

Közösségi oldalán jelentette be a fesztiváligazgató, hogy idén nem tudják megrendezni a népszerű veszprémi fesztivált, a VeszprémFestet. A neves, világhírű előadók közül, azonban többen jövőre mégis színpadra lépnek a megyeszékhelyen - írja a vehir.hu.

Mészáros Zoltán fesztiváligazgató közösségi oldalán jelentette be a hírt, hogy ebben az évben nem tudják megrendezni a VeszprémFestet - írja a hírportál.

A bejelentés alapján azonban a Jazz+Az, a Postmodern Jukebox és Juan Diego Flores a rajongók örömére egy évvel később, a 2021-es fesztivál keretében mégis színpadra lépnek Veszprémben. A koncertekre megváltott jegyek automatikusan érvényesek lesznek a jövő nyári alkalomra, így ezeket a jegyeket nem váltják vissza.

Dido viszont, aki két este állt volna színpadra idén, biztosan nem tud eljönni jövőre a veszprémi fesztiválra, így azok, akik az énekesnő koncertjére váltottak jegyet, 2021-ben egy szabadon választott estén érvényesíthetik. A szervezők döntése alapján, ha valaki nem talál kedvére való programot a jövő évi fellépők között, annak visszafizetik a jegy árát. Mészáros Zoltán azt is elmondta, hogy a 2021-es Veszprémfest a megszokottnál hosszabb lesz és a 7 naposra bővült fesztivállal a História kert mellett visszatérnek a várba és a jezsuita templomba is a helyszínek tekintetében.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

veszprém

veszprémfest

fesztivál