Üstökös haladt át Salgótarján felett: fotókon a csodás égi jelenség

MTI   
  Megosztom
Üstökös haladt át Salgótarján felett: fotókon a csodás égi jelenség

Különleges égi jelenség szemtanúi lehettek a salgótarjániak. A C/2020 F3 (NEOWISE) üstökös hajnalban volt látható a város felett

Igazán csodálatos látvány tárulhatott a fotósok elé, hiszen a hajnali égen Salgótarján felett is látható volt az üstökös áthaladása.

( Fotó: MTI/Komka Péter )
(Fotó: MTI/Komka Péter)
( Fotó: MTI/Komka Péter )
(Fotó: MTI/Komka Péter)

A szakemberek szerint az égitest a július 3-i napközelpontja óta hajnalban látható, de a hónap közepétől már egyre inkább az esti égen lesz megfigyelhető. Aki lemaradt, és szívesen megnézné vagy megörökítené a látványt, annak érdemes most egy kicsit korábban kelni.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

üstökös

salgótarján

égi jelenség

csillagászat

csillagászati esemény

fotók