Üstökös haladt át Salgótarján felett: fotókon a csodás égi jelenség

MTI   
  Megosztom
Üstökös haladt át Salgótarján felett: fotókon a csodás égi jelenség

Különleges égi jelenség szemtanúi lehettek a salgótarjániak. A C/2020 F3 (NEOWISE) üstökös hajnalban volt látható a város felett

Igazán csodálatos látvány tárulhatott a fotósok elé, hiszen a hajnali égen Salgótarján felett is látható volt az üstökös áthaladása.

( Fotó: MTI/Komka Péter )
(Fotó: MTI/Komka Péter)
( Fotó: MTI/Komka Péter )
(Fotó: MTI/Komka Péter)

A szakemberek szerint az égitest a július 3-i napközelpontja óta hajnalban látható, de a hónap közepétől már egyre inkább az esti égen lesz megfigyelhető. Aki lemaradt, és szívesen megnézné vagy megörökítené a látványt, annak érdemes most egy kicsit korábban kelni.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

üstökös

salgótarján

égi jelenség

csillagászat

csillagászati esemény

fotók