Üstökös haladt át Salgótarján felett: fotókon a csodás égi jelenség

MTI   
  Megosztom
Üstökös haladt át Salgótarján felett: fotókon a csodás égi jelenség

Különleges égi jelenség szemtanúi lehettek a salgótarjániak. A C/2020 F3 (NEOWISE) üstökös hajnalban volt látható a város felett

Igazán csodálatos látvány tárulhatott a fotósok elé, hiszen a hajnali égen Salgótarján felett is látható volt az üstökös áthaladása.

( Fotó: MTI/Komka Péter )
(Fotó: MTI/Komka Péter)
( Fotó: MTI/Komka Péter )
(Fotó: MTI/Komka Péter)

A szakemberek szerint az égitest a július 3-i napközelpontja óta hajnalban látható, de a hónap közepétől már egyre inkább az esti égen lesz megfigyelhető. Aki lemaradt, és szívesen megnézné vagy megörökítené a látványt, annak érdemes most egy kicsit korábban kelni.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

üstökös

salgótarján

égi jelenség

csillagászat

csillagászati esemény

fotók