Kihagyhatatlan gasztrokaland a Balatonon: itt kóstolhatjuk meg a népszerű ital elképesztő újdonságait

MTI   
  Megosztom
Kihagyhatatlan gasztrokaland a Balatonon: itt kóstolhatjuk meg a népszerű ital elképesztő újdonságait

Az Alsóörsi Sörnapokat követően Keszthelyen kóstolhatják meg a júliusi hőségben nyaralók a kis- és nagyüzemi sörspecialitásokat. A Keszthelyi Sörnapok keretében sörkülönlegességek, street foodok és gasztrokulturális programok várják a látogatókat július 15. és 19. között.

Keszthely immár ötödik alkalommal ad otthont kis- és nagyüzemi sörkülönlegességeknek, ízletes street food ételeknek és gasztrokulturális programoknak a Keszthelyi Sörnapok keretében, amely július 15. és 19. között várja a malátarajongókat a Móló melletti sétányon.

A Serfőző csapata idén is Keszthelyre invitálja a sörkedvelőket. Az Alsóörsi Sörnapokat követően Keszthelyre helyezik át székhelyüket, hogy a kis- és nagyüzemi sörspecialitásokkal kényeztessék a júliusi hőségben mártózó nyaralókat.

A főzdék csapjain a nagy kedvencek mellett idén is találkozhatunk újdonságokkal. A Guinness Hophouse például sörpremierrel készül, világos Guinness sörrel örvendezteti meg a Keszthelyi Sörnapok vendégeit. Az ír sörremek mellett találkozhatunk még a cseh Bernard és a Cerna Hora házával, a belga Mort Subite főzeteivel és magyar kisüzemi habzó italokkal is.

A hűsítők mellett street food és grill ételek, illetve gasztrokulturális programok várják az érdeklődőket július harmadik hétvégéjén. Katona Csaba sörtörténeti előadásai és sörkóstolói, sakk szimultán megmérettetések és sörivóversenyek egészítik ki a vízparti koccintásokat.

A rendkívüli hónapokat követő időkben a szervezők különös figyelmet szentelnek az egészségügyi előírások megfelelő betartására és betartatására, így a sörpadokat egymástól 1,5 méterre helyezik el, illetve a kiállítói házaknál kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítanak a látogatók számára.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

keszthely

sör