Kihagyhatatlan gasztrokaland a Balatonon: itt kóstolhatjuk meg a népszerű ital elképesztő újdonságait

MTI   
  Megosztom
Kihagyhatatlan gasztrokaland a Balatonon: itt kóstolhatjuk meg a népszerű ital elképesztő újdonságait

Az Alsóörsi Sörnapokat követően Keszthelyen kóstolhatják meg a júliusi hőségben nyaralók a kis- és nagyüzemi sörspecialitásokat. A Keszthelyi Sörnapok keretében sörkülönlegességek, street foodok és gasztrokulturális programok várják a látogatókat július 15. és 19. között.

Keszthely immár ötödik alkalommal ad otthont kis- és nagyüzemi sörkülönlegességeknek, ízletes street food ételeknek és gasztrokulturális programoknak a Keszthelyi Sörnapok keretében, amely július 15. és 19. között várja a malátarajongókat a Móló melletti sétányon.

A Serfőző csapata idén is Keszthelyre invitálja a sörkedvelőket. Az Alsóörsi Sörnapokat követően Keszthelyre helyezik át székhelyüket, hogy a kis- és nagyüzemi sörspecialitásokkal kényeztessék a júliusi hőségben mártózó nyaralókat.

A főzdék csapjain a nagy kedvencek mellett idén is találkozhatunk újdonságokkal. A Guinness Hophouse például sörpremierrel készül, világos Guinness sörrel örvendezteti meg a Keszthelyi Sörnapok vendégeit. Az ír sörremek mellett találkozhatunk még a cseh Bernard és a Cerna Hora házával, a belga Mort Subite főzeteivel és magyar kisüzemi habzó italokkal is.

A hűsítők mellett street food és grill ételek, illetve gasztrokulturális programok várják az érdeklődőket július harmadik hétvégéjén. Katona Csaba sörtörténeti előadásai és sörkóstolói, sakk szimultán megmérettetések és sörivóversenyek egészítik ki a vízparti koccintásokat.

A rendkívüli hónapokat követő időkben a szervezők különös figyelmet szentelnek az egészségügyi előírások megfelelő betartására és betartatására, így a sörpadokat egymástól 1,5 méterre helyezik el, illetve a kiállítói házaknál kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítanak a látogatók számára.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

keszthely

sör