Két népszerű hazai rendezvényt is lefújtak: kiemelten kezelik a megelőzés ügyét

HelloVidék   
  Megosztom
Két népszerű hazai rendezvényt is lefújtak: kiemelten kezelik a megelőzés ügyét

A polgármester bejelentése szerint két népszerű rendezvény is elmarad Debrecenben a megyében is növekvő koronavírusos esetek száma miatt. A polgármester kiemelte, hogy a kisebb augusztus 20-hoz kapcsolódó ültetéses programokat megtartják - írja a Cívishír.

A portál információi szerint Papp László polgármester bejelentette, hogy elmarad a Debreceni Bor- és Jazznapok és Cseh Sörkert sem lesz. Az Új Városházán tartott sajtótájékoztatón a polgármester kifejtette, hogy mivel emelkedett az országban és a megyében is a koronavírussal fertőzöttek száma, ezért fokozott elővigyázatossgára van szükség.

Bár Debrecen kiemelten kezeli a megelőzés ügyét és követi a központi utasításokat, újabb, saját hatáskörben hozott intézkedésekre van szükség, ugyanis nincs meg maradéktalanul a távolságtartás, továbbá a nyárból adódó lehetőségeket mindenki igyekszik kihasználni

– fogalmazott.

Hozzáfűzte, hogy az augusztus 20-hoz kapcsolódó programok közül az ültetéses, kisebb kockázatú programokat megrendezik, de elmaradnak a nagyobb rendezvények például az említett Debreceni Bor és Jazznapok, a Cseh Sörkert és az augusztus végére a Nagyerdőre tervezett gasztronómiai rendezvény.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

rendezvény

debrecen