Rengeteg az újítás a népszerű magyar strandon: szinte rá sem lehet ismerni

MTI   
  Megosztom
Rengeteg az újítás a népszerű magyar strandon: szinte rá sem lehet ismerni

A közelmúltban véget ért korszerűsítés a terület- és településfejlesztési operatív programban nyert 400 millió forintból, illetve a Magyar Turisztikai Ügynökség 100 millió forintos támogatásának köszönhetően valósult meg.

Félmilliárd forintból újult meg a Tisza-tó Strand Abádszalókon - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei település polgármestere kedden. Balogh Gyula elmondta: a közelmúltban véget ért korszerűsítés a Terület- és településfejlesztési operatív programban nyert 400 millió forintból, illetve a Magyar Turisztikai Ügynökség 100 millió forintos támogatásának köszönhetően valósult meg. Az előbbi forrásból

Emellett többek között öltözők, új büfék jöttek lére, plázsokat alakítottak ki, árnyékolórendszerek épültek, világításkorszerűsítés történt. A Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásának köszönhetően családbarát játszótér épült, modern beléptetőrendszert alakítottak ki, új Tourinform Iroda jött létre.

A polgármester elmondta: két évvel ezelőtt mintegy hatvanezren látogatták a strandot, ez a szám csökkent tavaly az építkezés idején, amikor csak egy hónapig volt nyitva a partszakasz. Bíznak abban, hogy a megújult strand a korábbinál is több látogatót vonz majd - jegyezte meg.

Idén nemcsak Abádszalókon korszerűsödött a szabadstrand, több Tisza-tavi településen zajlik strandfejlesztés: Tiszafüreden, Kiskörén, Sarudon, Tiszanánán, Poroszlón és Tiszabábolnán.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

strand

szabadstrand

abádszalók

fejlesztés

tisza-tó