Ennyi volt: máris bezárt a legújabb magyar termálfürdő, ez az oka

HelloVidék   
  Megosztom
Ennyi volt: máris bezárt a legújabb magyar termálfürdő, ez az oka

Míg nem sikerül megoldaniuk a helyzetet, bizonytalan ideig zárva is maradnak, olvasható a közösségi oldalukon.

"Személyzeti hiányosságokra" hivatkozva bezárt a Bábolna Strand- és Termálfürdő.

- írták közösségi oldalukon. Későbbi posztjukból az is kiderül, hogy fürdőigazgatói posztra keresnek új embert.

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy személyzetii hiányosságok miatt fürdőnk a mai naptól bizonytalan ideig zárva tart.
Kérjük, hogy további információkért kövessék facebook oldalunkat és honlapunkat.

Közzétette: Bábolna Strand- és Termálfürdő2020. szeptember 2., szerda

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a fürdő június végén nyitotta meg a kapuit, három termálmedence, élmény-, gyermekmedence és szauna kínál kikapcsolódási lehetőségeket benne. Nyáron közel ezer, télen pedig 340 látogatót képes fogadni a komplexum. A teljes beruházás költsége 3,5 milliárd forint volt, amiből a település egymilliárd forintot uniós támogatásként kapott, 1,2 milliárd forint hitelt vett fel, 1,3 milliárd forintot pedig saját költségvetéséből biztosított. A strand vonzerejét növeli a mellette 10 hektáron kialakított szabadidőpark és csónakázótó, amely a korábbi téglagyár elhanyagolt és kihasználatlan területén valósult meg.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fürdő

bábolna

strandfürdő

termálfürdő