Nem várt látogató Eger városában: videó is készült a különös jelenségről

HelloVidék   
  Megosztom
Nem várt látogató Eger városában: videó is készült a különös jelenségről

Egyik olvasónk telefonon mesélte, hogy tegnap este éppen a kutyáját sétáltatta, amikor az Eger patakban egy vacsorázó vidrára lett figyelmes - számolt be róla a heol.hu.

Mások is kerestek már meg minket azzal, hogy Eger belvárosában vidrát láttak a patakban, amint éppen élelemre vadászott. A városba tévedő vidra nem számít rendkívüli jelenségnek, csupán a táplálékát követi. Ha nem bántják, akkor nincs oka arra, hogy féljen az embertől. Inkább a halastavak tulajdonosainak okoz problémát ez az állat, mivel féltik tőle a halállományukat

- válaszolta a portál megkeresésére Gombkötő Péter, a Bükki Nemzeti Park munkatársa.

Az esetről az RTL Híradója is beszámolt

Kecsesen úszkál a fiatal vidra a patakban, ügyesen manőverezik a falevelek között. Olyan könnyedén siklik a vízben, akár egy hal. Éjszakai állat, ezért ritka, hogy vadon élő példányt kapjon az ember lencsevégre. A felvételt Eger belvárosában készítette Kromek János. A férfi meglepődött, amikor észrevette, hogy vidrával van dolga

- számoltak be az esetről.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vidra

eger

patak

belváros

heves megye