Nem várt látogató Eger városában: videó is készült a különös jelenségről

HelloVidék   
  Megosztom
Nem várt látogató Eger városában: videó is készült a különös jelenségről

Egyik olvasónk telefonon mesélte, hogy tegnap este éppen a kutyáját sétáltatta, amikor az Eger patakban egy vacsorázó vidrára lett figyelmes - számolt be róla a heol.hu.

Mások is kerestek már meg minket azzal, hogy Eger belvárosában vidrát láttak a patakban, amint éppen élelemre vadászott. A városba tévedő vidra nem számít rendkívüli jelenségnek, csupán a táplálékát követi. Ha nem bántják, akkor nincs oka arra, hogy féljen az embertől. Inkább a halastavak tulajdonosainak okoz problémát ez az állat, mivel féltik tőle a halállományukat

- válaszolta a portál megkeresésére Gombkötő Péter, a Bükki Nemzeti Park munkatársa.

Az esetről az RTL Híradója is beszámolt

Kecsesen úszkál a fiatal vidra a patakban, ügyesen manőverezik a falevelek között. Olyan könnyedén siklik a vízben, akár egy hal. Éjszakai állat, ezért ritka, hogy vadon élő példányt kapjon az ember lencsevégre. A felvételt Eger belvárosában készítette Kromek János. A férfi meglepődött, amikor észrevette, hogy vidrával van dolga

- számoltak be az esetről.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vidra

eger

patak

belváros

heves megye