Házasodna a gazda: kiderült, ki maradt együtt a választottjával, és kinél ért véget a szerelem

HelloVidék   
  Megosztom
Házasodna a gazda: kiderült, ki maradt együtt a választottjával, és kinél ért véget a szerelem

A Házasodna a gazda végén három pár alakult, Peti Anettet, Betti Csanádot, Roland pedig Nikit választotta. De együtt is maradtak vajon a műsor után?

Nemrég ért véget a Házasodna a gazda című műsor, amiben négy gazda és egy gazdasszony: Betti, Szabolcs, Peti, Roland és Pisti próbált rátalálni a szerelemre. A műsor végén három pár alakult, Peti Anettet, Betti Csanádot, Roland pedig Nikit választotta. Pisti gazda idő előtt kiszállt a műsorból, míg Szabolcs a választottjával, Edinával együtt úgy döntött, lezárják az ismerkedést. Úgy tudni, hosszú távon csak egy párosnak vált be a dolog.

Mint kiderült, Roland hagyományos módon "elkérte" a szüleitől Nikit a műsor végi külföldi nyaralásra, akik nagyon örültek ennek a gesztusnak. A férfinek már van két gyermeke, akik jól fogadták Nikit, jól sikerült az első találkozás is.

Peti gazda sajnos nem maradt együtt Anettel, azt mondta, az élet hozta így. Ő maga nem érzett átütő érzelmeket kettejük között, a lányt pedig visszaszólította a munka Londonba. Emellett úgy tudni, Betti gazdasszony és Csanád sem maradtak végül együtt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

házasodna a gazda

szerelem

társkereső

műsor