Házasodna a gazda: kiderült, ki maradt együtt a választottjával, és kinél ért véget a szerelem

HelloVidék   
  Megosztom
Házasodna a gazda: kiderült, ki maradt együtt a választottjával, és kinél ért véget a szerelem

A Házasodna a gazda végén három pár alakult, Peti Anettet, Betti Csanádot, Roland pedig Nikit választotta. De együtt is maradtak vajon a műsor után?

Nemrég ért véget a Házasodna a gazda című műsor, amiben négy gazda és egy gazdasszony: Betti, Szabolcs, Peti, Roland és Pisti próbált rátalálni a szerelemre. A műsor végén három pár alakult, Peti Anettet, Betti Csanádot, Roland pedig Nikit választotta. Pisti gazda idő előtt kiszállt a műsorból, míg Szabolcs a választottjával, Edinával együtt úgy döntött, lezárják az ismerkedést. Úgy tudni, hosszú távon csak egy párosnak vált be a dolog.

Mint kiderült, Roland hagyományos módon "elkérte" a szüleitől Nikit a műsor végi külföldi nyaralásra, akik nagyon örültek ennek a gesztusnak. A férfinek már van két gyermeke, akik jól fogadták Nikit, jól sikerült az első találkozás is.

Peti gazda sajnos nem maradt együtt Anettel, azt mondta, az élet hozta így. Ő maga nem érzett átütő érzelmeket kettejük között, a lányt pedig visszaszólította a munka Londonba. Emellett úgy tudni, Betti gazdasszony és Csanád sem maradtak végül együtt.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

házasodna a gazda

szerelem

társkereső

műsor