Új lakók érkeztek a Kisfaludi Vadasparkba: törpe marával, pálmasodróval és szurikátával bővült az állomány

HelloVidék   
  Megosztom
Új lakók érkeztek a Kisfaludi Vadasparkba: törpe marával, pálmasodróval és szurikátával bővült az állomány

Törpe marák, közönséges pálmasodró és egy hím szurikáta - velük gyarapodott a Kisfaludi Vadaspark állománya a napokban. Erről a kisalfold.hu számolt be.

Ahogy a portál írja, a Kisfaludi Vadasparkban több olyan faj egyede él, amit nem látni minden állatkertben. Most új lakók érkeztek egyenesen Prágából: törpe marák, közönséges pálmasodró és egy szurikáta.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kisfaludi vadaspark

állatok

szurikáta

törpe mara

pálmasodró