Brutális rekord: kapitális, 80 kilós harcsát fogtak ki Nagyrédén

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális rekord: kapitális, 80 kilós harcsát fogtak ki Nagyrédén

Kedden megdőlt a Nagyrédei Horgásztó tórekordja, ugyanis egy 80 kilós harcsát fogott egy horgász szakítós módszerrel. A horgászról azt lehet tudni, hogy kifejezetten kapitális harcsákra készült, és azért ment vissza Nagyrédére, mert korábbról jó tapasztalatai voltak.

A brutális fogásról a Pecaverzum számolt be, mint írják a kapitális jószág a magyar-portugál Eb-meccs előtt érkezett.

A 18 órakor kezdődő magyar-portugálra készültünk, elmentem zuhanyozni, a távolsági kapásjelző persze nálam volt. Fél hat után néhány perccel érkezett az erős, húzós kapás. Beszakítás után folyamatosan vitte, és egyből éreztem, hogy ez sokkal nagyobb lesz, mint az előzőek. Bementünk rá csónakkal – úgy, mint a az összes többire –, és onnan történt a fárasztás, ami húsz percig tartott, azt követően sikerül csónakba emelni

- mondta a portálnak a sikeres horgász, Varga Ambrus.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horgász

horgászat

kapitális fogás

harcsa

horgásztó