Itt aztán lesz mókázás: karszalagos estékre vár az ország egyetlen vidámparkja

HelloVidék   
  Megosztom
Itt aztán lesz mókázás: karszalagos estékre vár az ország egyetlen vidámparkja

Most szombaton és vasárnap, azaz augusztus 14-én és 15-én az ország egyetlen vidámparkja idén nyáron utolsó alkalommal rendezi meg a nagy sikerű Karszalagos Hétvégét Debrecenben. Az akció keretében a karszalagos belépőt váltó vendégek egész nap – 10:00-tól egészen 19:00-ig, vagyis tavalyhoz képest egy órával tovább – korlátlanul használhatják majd az intézmény valamennyi játékgépét.

Az éjszakába nyúló korlátlan vidámparki kalandok rajongóinak jó hír, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel idén immár harmadszor is visszatér az intézmény tavalyi újdonsága, a Karszalagos Este, amelyre legközelebb augusztus 11-én, 20:30 és 23:30 között kerül sor.

A korlátlan játékgép-használatot biztosító karszalagos belépők tavalyhoz képes változatlan áron, azaz a Karszalagos Hétvégék esetében felnőtteknek fejenként 3500, gyermekeknek 3900 Ft-ért, míg a Karszalagos Esték esetében egységesen fejenként 3300 Ft-ért válthatók meg az intézmény pénztárában a rendezvények ideje alatt vagy – kényelmes és gyorsított bejutást biztosítva – online elővételben.

Címlapkép: Nagyerdei Kultúrpark

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

nagyerdei kultúrpark

nagyerdő

karszalag

karszalagos hétvége

kedvezményes belépés