Nem maradt meg sokáig az idei első hó: mutatjuk, hol esett először az országban

HelloVidék   
  Megosztom
Nem maradt meg sokáig az idei első hó: mutatjuk, hol esett először az országban

Nem marad meg, de rövid időre havazás váltotta az esőt Kékestetőn. 2 fok van - számolt be róla az időkép. Mint írták a Kékestetőn rövid havazás, Mátraszentistvánon havas eső hozott télies hangulatot.

Reggel 2 fokig süllyedt a hőmérséklet és Mátraszentistvánon havas eső hozott télies hangulatot hozott a hűvös idő. A portál kamerái rögzítették, ahogy egyik pillanatról a másikra az esőt felváltja a hó.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

első hó

hóesés

mátra

mátraszentistván