Nem maradt meg sokáig az idei első hó: mutatjuk, hol esett először az országban

HelloVidék   
  Megosztom
Nem maradt meg sokáig az idei első hó: mutatjuk, hol esett először az országban

Nem marad meg, de rövid időre havazás váltotta az esőt Kékestetőn. 2 fok van - számolt be róla az időkép. Mint írták a Kékestetőn rövid havazás, Mátraszentistvánon havas eső hozott télies hangulatot.

Reggel 2 fokig süllyedt a hőmérséklet és Mátraszentistvánon havas eső hozott télies hangulatot hozott a hűvös idő. A portál kamerái rögzítették, ahogy egyik pillanatról a másikra az esőt felváltja a hó.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

első hó

hóesés

mátra

mátraszentistván