Lidérces éjszaka vár itt ránk vidéken: korlátlan lesz a játékgépek használata is

HelloVidék   
  Megosztom
Lidérces éjszaka vár itt ránk vidéken: korlátlan lesz a játékgépek használata is

3D-nyomtatott dekorációval megkoronázva várja a szezonvégi látogatókat a Debreceni Vidámpark Babaforgója! Bár az idei vidámparki szezon a végéhez közeledik, az intézmény október 31-én még nyitva áll a vendégek előtt, akiket Halloween lidérces éjszakáján 17:00 és 22:00 között hátborzongatóan izgalmas programkavalkáddal, rémületesen izgalmas kalandokkal és korlátlan játékgép-használattal vár majd.

Az ország egyetlen vidámparkja évről évre igyekszik újdonságokkal szolgálni minden korosztálynak. Tavaly a 60. jubileum alkalmából új külsőt kapott, így immár a jeges csodák világába repíti el utasait a legkisebbeknek kedves Babaforgó, amelynek revitalizációját a most felkerült díszítőelem koronázta meg.

A bátor látogatók egy egész estét tölthetnek majd el a parkot ekkortájt ellepő boszorkányok, kísértetek és más rémséges teremtmények társaságában: a Szellemvasúton felfedezhetik az éjjeli Nagyerdő sötétjét, a Boszorkányjósdába betérve kifürkészhetik, milyen titkokat rejt jövőjük, de horrormese-előadást is végigizgulhatnak, és végezetül közös tűztáncot járhatnak a máglya körül. Továbbá zenés-táncos produkciók, valamint gólyalábas- és tűzzsonglőr-bemutatók is gondoskodnak majd a fergeteges hangulatról, míg az aktív szórakozásra vágyók a tematikus kézműves-sarokban próbálhatják ki kézügyességüket.

A legrátermettebb érdeklődőknek további borzongásban lehet részük a Pálmaházban, ahol nemszeretem állatokkal barátkozhatnak a Bátorságpróba keretében. Reliktumkiállítás keretében néhai állatkerti lakókról mesél az Elvarázsolt kastély. A kisebbeket ingyenes arcfestés várja, a halloweeni étel- és italkínálatból pedig valamennyi korosztály garantáltan talál majd kedvére valót. Mindemellett természetesen rendelkezésre áll majd a Vidámpark 23 élményeleme is, többek között az Apollo-X, amely professzionális fénytechnikájának köszönhetően este páratlan, földöntúli élményeket nyújt.

A rendezvényre való belépést és annak valamennyi programelemét magában foglaló belépő 2700 Ft-os, míg az ezeken felül korlátlan játékgép-használatot és gyorsított belépést biztosító Varázskarszalag 3700 Ft-os egységáron kapható gyorsított bejutást biztosító online elővételben és a rendezvény ideje alatt a helyszínen 21:30-ig.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debreceni állatkert

debreceni vidámpark

nagyerdei kultúrpark

debrecen