Lidérces éjszaka vár itt ránk vidéken: korlátlan lesz a játékgépek használata is

HelloVidék   
  Megosztom
Lidérces éjszaka vár itt ránk vidéken: korlátlan lesz a játékgépek használata is

3D-nyomtatott dekorációval megkoronázva várja a szezonvégi látogatókat a Debreceni Vidámpark Babaforgója! Bár az idei vidámparki szezon a végéhez közeledik, az intézmény október 31-én még nyitva áll a vendégek előtt, akiket Halloween lidérces éjszakáján 17:00 és 22:00 között hátborzongatóan izgalmas programkavalkáddal, rémületesen izgalmas kalandokkal és korlátlan játékgép-használattal vár majd.

Az ország egyetlen vidámparkja évről évre igyekszik újdonságokkal szolgálni minden korosztálynak. Tavaly a 60. jubileum alkalmából új külsőt kapott, így immár a jeges csodák világába repíti el utasait a legkisebbeknek kedves Babaforgó, amelynek revitalizációját a most felkerült díszítőelem koronázta meg.

A bátor látogatók egy egész estét tölthetnek majd el a parkot ekkortájt ellepő boszorkányok, kísértetek és más rémséges teremtmények társaságában: a Szellemvasúton felfedezhetik az éjjeli Nagyerdő sötétjét, a Boszorkányjósdába betérve kifürkészhetik, milyen titkokat rejt jövőjük, de horrormese-előadást is végigizgulhatnak, és végezetül közös tűztáncot járhatnak a máglya körül. Továbbá zenés-táncos produkciók, valamint gólyalábas- és tűzzsonglőr-bemutatók is gondoskodnak majd a fergeteges hangulatról, míg az aktív szórakozásra vágyók a tematikus kézműves-sarokban próbálhatják ki kézügyességüket.

A legrátermettebb érdeklődőknek további borzongásban lehet részük a Pálmaházban, ahol nemszeretem állatokkal barátkozhatnak a Bátorságpróba keretében. Reliktumkiállítás keretében néhai állatkerti lakókról mesél az Elvarázsolt kastély. A kisebbeket ingyenes arcfestés várja, a halloweeni étel- és italkínálatból pedig valamennyi korosztály garantáltan talál majd kedvére valót. Mindemellett természetesen rendelkezésre áll majd a Vidámpark 23 élményeleme is, többek között az Apollo-X, amely professzionális fénytechnikájának köszönhetően este páratlan, földöntúli élményeket nyújt.

A rendezvényre való belépést és annak valamennyi programelemét magában foglaló belépő 2700 Ft-os, míg az ezeken felül korlátlan játékgép-használatot és gyorsított belépést biztosító Varázskarszalag 3700 Ft-os egységáron kapható gyorsított bejutást biztosító online elővételben és a rendezvény ideje alatt a helyszínen 21:30-ig.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debreceni állatkert

debreceni vidámpark

nagyerdei kultúrpark

debrecen