Vidéki nagyvárosban bukkant fel a magyar fekete párduc: fotók is készültek a bestiáról

HelloVidék   
  Megosztom
Vidéki nagyvárosban bukkant fel a magyar fekete párduc: fotók is készültek a bestiáról

Hónapok óta izgalomban tartja Magyarország népét az Alföldön vándorló fenevad. A mai napon azonban a Dunántúlon, annak is a nyugati szélén bukkant fel a bestia. Ott és úgy, ahol és ahogy senki nem várta volna!

Körmend város részletesen beszámol a bestiális fenevad felbukkanásáról szeretett városukban Facebook-oldalán! Íme a nem mindennapi részletek:

A fekete ragadozóról a körmendi kastély udvarán a múzeum fotósának sikerült pár felvételt készítenie. A második képen a vadállat mögött a kastély őre, az óriási termetű kangal, Zeki látható. Ha a fotón összevetjük a két állat termetét, látható, hogy a fekete fenevad még az őrebnél is nagyobb! A kutya elfogyasztása után (R.I.P. Zeki) az éjsötét bestia betört a múzeum terültére, és a II. emeleti szalon kanapéján helyezte magát kényelembe.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

párduc

fekete párduc

körmend