Hurrá, irány a part! Megnyílt a Balaton népszerű kutyás strandja

HelloVidék   
  Megosztom
Hurrá, irány a part! Megnyílt a Balaton népszerű kutyás strandja

Végre strandolhatnak a kutyák is! Megnyitotta az idei nyári szezont a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert. A fürdőhely a kezdetek óta nagyon kedvelt, a látogatók körében egyre népszerűbb. Hétvégente a keszthelyiek mellett a régióból és távolabbról is érkeztek gazdik négylábú kedvenceikkel. Idén is számos programmal készülnek az üzemeltetők. Július 16-án lesz a szokásos Dog Beach fesztivál. A szezonban fajtatalálkozók és más tematikus események is várhatóak.

A kisebb ebektől kezdve a nagyobbakig minden fajta kedveli a vizet és a füves területet. Sokan azért szeretik a helyet, mert az egész család együtt pihenhet a bekerített területen, írja a hirbalaton.hu.

Valóban nagyon ritka az ilyen hely, tehát általában ha van is kutyás strand, akkor az emberi strand kicsit külön van választva és ott nem lehet együtt lenni a kutyával. Itt viszont teljesen szabadon. És ez egy óriási élmény mind az embernek, mind a kutyának

- emelte ki Vaski Viktória. Barátok is szívesen látogatják kedvenceikkel a strandot. A kikapcsolódásért messzebbről is utaznak ide.

Az a célunk, hogy a kutyások igényeit minél jobban ki tudjuk elégíteni. Ezért is hoztunk létre még külön részeket, fejlesztettük a parkot, homokkal szórtuk le a partot, szóval azt gondolom, hogy a kutyások jó kedvvel fognak innen távozni

- ismertette Sziládi-Kovács Tibor üzemeltető.

A park nagyban hozzájárul a térség kutyás turizmusának fejlődéséhez. Ezt a látogatók száma is alátámasztja. A cél, hogy Keszthely a balatoni régió egyik központja legyen az ebekkel érkezőknek.

Ha a számokat nézzük, akkor, az első szezon. Ami COVID alatt volt, azt ne felejtsük el, ott már 10 ezres látogatottsága volt ennek a helynek. A tavalyi évben, amikor sajnos az év elejére a COVID még mindig rányomta a bélyegét, ott már 18 ezer látogatóról beszélünk. Hogyha ezt a dinamizmust tudjuk folytatni, akkor valóban a legnagyobb kihívások azok lesznek, hogy hogy tudjuk a parkolást és az ideérkező vendégeknek és a kutyusoknak az elhelyezését megoldani

- emelte ki Nagy Bálint államtitkár.

A Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkertben idén is számos programmal készülnek az üzemeltetők. Július 16-án lesz a szokásos Dog Beach fesztivál. A szezonban fajtatalálkozók és más tematikus események is várhatóakadta hírül a Keszthelyi TV.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

strand

kutyák

kutyás strand

balaton

keszthely

kutyás turizmus