Figyelem, fontos változás a nyitvatartásban: így látogatható a közkedvelt vidéki skanzen a hétvégén

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, fontos változás a nyitvatartásban: így látogatható a közkedvelt vidéki skanzen a hétvégén

Október 22-én, szombaton a Göcseji Múzeum (Zalaegerszeg, Batthyány utca 2.) kivételesen valamivel korábban, 16.00 órakor zár. E hét szombaton tehát 10.00-16.00 óra között várjuk a közönséget! Az intézményben jelenleg négy állandó kiállítás tekinthető meg, de hamarosan - október 27-én délután - nyílik a Protokoll és diplomácia című új időszaki kiállításunk. Október 23-án, vasárnap a Göcseji Múzeum technikai okok miatt zárva tart.

Felhívják azonban a figyelmet, hogy a Kommunizmus Áldozatainak Emlékhelye (Zalaegerszeg, Mártírok útja 5.) 10.00-16.00 óra között ingyenesen látogatható.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

göcsej

göcseji falumúzeum

nyitvatartás

zalaegerszeg