Figyelem, fontos változás a nyitvatartásban: így látogatható a közkedvelt vidéki skanzen a hétvégén

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, fontos változás a nyitvatartásban: így látogatható a közkedvelt vidéki skanzen a hétvégén

Október 22-én, szombaton a Göcseji Múzeum (Zalaegerszeg, Batthyány utca 2.) kivételesen valamivel korábban, 16.00 órakor zár. E hét szombaton tehát 10.00-16.00 óra között várjuk a közönséget! Az intézményben jelenleg négy állandó kiállítás tekinthető meg, de hamarosan - október 27-én délután - nyílik a Protokoll és diplomácia című új időszaki kiállításunk. Október 23-án, vasárnap a Göcseji Múzeum technikai okok miatt zárva tart.

Felhívják azonban a figyelmet, hogy a Kommunizmus Áldozatainak Emlékhelye (Zalaegerszeg, Mártírok útja 5.) 10.00-16.00 óra között ingyenesen látogatható.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

göcsej

göcseji falumúzeum

nyitvatartás

zalaegerszeg