Aprócska faluban kezdett új életet Bódi Sylvi: ezért menekült el a városból, így telnek a hétköznapjai

HelloVidék   
  Megosztom
Aprócska faluban kezdett új életet Bódi Sylvi: ezért menekült el a városból, így telnek a hétköznapjai

Egy Balaton melletti kis faluban lelt rá lelki békéjére az egykori szupermodell, ahol gazdasszonyként éli a mindennapjait. Bódi Sylvi a Story magazinnak mesélt arról, hogy már el sem tudja képzelni az életét a zajos fővárosban, hiszen vidéken minden könnyebb, nyitottabbak az emberek, és mostanában nem is gondolkozik a párkeresésen.

Ugyan van a fővárosban lakása, de meg sem fordul már a fejében, hogy ott lakjon. Nem vágyik a nyüzsgésre, a pörgésre, az állandó rohanásra. Szilvi élvezi a vidéki emberek közvetlenségét és barátságosságát, hiszen a faluban mindenki ismeri a másikat.

Az egykori modell festői környezetben, egy több mint százéves parasztházban éli a mindennapjait. A hatalmas kertben áll egy tó, és egy 200 négyzetméteres veteményes kert biztosítja a friss zöldségeket.

Imádok kertészkedni, több mint 100 kg paradicsom és 50 kg uborkát szüreteltem le idén

- büszkélkedett az újdonsült gazdasszony a Story-nak.

A többletet mindig befőzi, és elteszi télire, idejét sem tudja, mikor járt utoljára zöldségesnél. Sylvi azonban emellett a baromfitartásba is belevágott, többféle tyúkot, fürjet tart, és persze vannak kakasok is.

Bár nem igényelnek sok figyelmet, de nagyon hálásak a törődésért, mindegyikük igazi egyéniség. Futnak elém, mint az óvodában a gyerekek a szüleikhez

- dicsekszik a nyuszilányból tyúkanyóvá avanzsált modell. Szimba, a 16 éves maine coon cica mellett hat kiscicával is osztozik a birtokon.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bódi sylvi

balaton