Újabb magyar büszkeség: két versenyző is befutott a célba a távlovas világbajnokságon

MTI   
  Megosztom
Újabb magyar büszkeség: két versenyző is befutott a célba a távlovas világbajnokságon

Két magyar is sikeresen teljesítette a távlovas világbajnokság 160 kilométeres távját, amelyet a hétvégén Abu-Dzabiban rendeztek. A viadal honlapja szerint az eseményen 37 ország 128 lovasa és párosa vállalta a kihívást, Magyarország hét év után teljes csapattal képviseltette magát.

A több magyar induló, Gosztolai Zsanett, Marcsó Zsófia és Mihók Orchidea kiesett, utóbbi ugyan teljesítette a távot, azonban a versenyt követő orvosi vizsgálaton lova metabolikus (anyagcsere) problémái miatt kizárták.

Az Abu-Dzabiban rendezett viadalon a versenyzőknek hat, egyenként 20 és 30 kilométer közötti pályaszakaszt kellett teljesíteniük 50 perces pihenőkkel. A sportág szabályai szerint távlovaglásban az eredmény mellett a lovak egészségi állapotának megőrzése is fontos.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

távlovaglás

távlovas világbajnokság

abu-dzabi

fekete patrícia

szösz letícia