Hihetetlen, ami ezen a hétvégén itt történik: parádéval vár a rózsaünnep Debrecenben

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen, ami ezen a hétvégén itt történik: parádéval vár a rózsaünnep Debrecenben

Színpompás hétvégén ünnepli a rózsákat a Zoo Debrecen. Június 10-én és 11-én ismét a virágok királynőjéé a főszerep a cívisvárosi intézményben, ahol immár negyedszer rendezik meg a nyár nyitányaként az éves Rózsaünnepet. A minden korábbi alkalomnál gazdagabb különleges növénykerti programon a látogatók valamennyi érzéküket bevetve ismerkedhetnek majd meg a rózsák nemzetségének sokféleségével és sokoldalú felhasználásával. Megcsodálhatnak számos romantikus-, történelmi-, teahibrid-, ágyás-, park-, bokor-, futó- és talajtakaró fajtát, sőt, meg is vásárolhatják kedvencüket, amelyhez díjmentes szaktanácsadást is kapnak.


 

A felejthetetlen emlékekről rózsalányok és rózsás szelfipontok is gondoskodnak majd, a legkisebbek pedig a tematikus gyermekkuckóban élhetik ki kreativitásukat. A vendégek tudásukat is próbára tehetik majd rózsakvíz keretében, a helyes kitöltők között ráadásul mindkét nap értékes nyereményt sorsolnak ki.

A programokon való részvétel belépővel díjmentes.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

debreceni állatkert

nagyerdei kultúrpark

rózsaünnep

rózsák