Beindult a szezon: nem akármilyen újdonsággal rukkolt elő a népszerű település

HelloVidék   
  Megosztom
Beindult a szezon: nem akármilyen újdonsággal rukkolt elő a népszerű település

Megnyitott a tiszafüredi Kérész Központ, ahol ezentúl interaktív módon lehet megismerni a Tisza-tavat, de különféle túrákat is indítanak onnan.

A négyévszakos turisztikai szolgáltatásokat nyújtó, háromszintes, 930 négyzetméteres létesítmény hiánypótló beruházás a térségben, hiszen kedvezőtlen időjárási körülmények közöt, több korosztály számára kínál programlehetőséget - írja az ilovetiszato.hu.

Mindezek mellett az emeleten a Tisza-tó élővilágát fürkésző távcsövek, babzsákmozi és természetbúvár labor is megtalálható. A természetfotózás szerelmeseit is várják, számukra túrákat indítanak majd és lehetőséget biztosítanak a képek kidolgozására is.

A vízi túrák élményét SUP-ok, kenuk, kajakok segítik a létesítmény úszóműves stégjétől indulva. A vízi eszközök bérlésére is van lehetőség.

A nyári időszakban szakvezetéssel induló garantált vízi és szárazföldi túrákat biztosít a Központ, például olyan, a Tisza-tónál újdonságnak számító vízi eszközzel, mint az amerikai gyártmányú Schiller water bike. A víz felől érkező látogatók számára a Kérész kikötő rendelkezésre áll a Központ meglátogatása idejére.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

tiszat-tó

kikapcsolódás

túra