Nem áll meg a Pilisi Parkerdő fejlesztése: mutatjuk, hol lesznek új kilátók

MTI   
  Megosztom
Nem áll meg a Pilisi Parkerdő fejlesztése: mutatjuk, hol lesznek új kilátók

Több mint egymilliárd forintból fejlesztik a Pilisi Parkerdőt a Magyar Természetjáró Szövetséggel konzorciumban a parkerdő alapításának ötvenedik évfordulója alkalmából - közölte a Pilisi Parkerdő Zrt. kommunikációs előadója kedden az M1 aktuális csatornán.

Mészáros Péter azt mondta, a beruházás során többek között kilátót létesítenek Gödöllőn a Margita csúcson, Gerecsében a Nagy-Getén, valamint Szentendrén a Bölcső-hegyen. A Budakeszi Vadaspark is idén jubilál, ezért ott is lesznek fejlesztések.

Kitért arra, hogy az Országos Erdészeti Egyesület adatai szerint évente 25 millióan látogatják a Pilis Parkerdőt, a fejlesztésektől pedig azt remélik, hogy a helyszín még több embert vonz majd.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kirándulás

pilis

fejlesztés

beruházás