Forgalomkorlátozás jön az M1-esen: itt számíthatnak dugóra az autósok

HelloVidék   
  Megosztom
Forgalomkorlátozás jön az M1-esen: itt számíthatnak dugóra az autósok

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Komárom és Bábolna között nagyfelületű burkolatjavítást végeznek a szakemberek a külső sávban, emiatt 2019. április 9-e, keddtől április 11-e, csütörtök reggelig 7 órától 17 óráig forgalomkorlátozásra kell számítania a közlekedőknek. A 87-es és a 89-es kilométerszelvények között egy sávban, a belső sávon haladhat majd a forgalom a munkálatok ideje alatt.

A Tatabánya térségben zajló burkolatfelújítás miatt még márciusban a Tatabánya-Óváros csomópontot is lezárták, így Győr felé nem tudnak felhajtani a közlekedők, ezért a szakemberek azt kérik, hogy még utazás előtt tájékozódjanak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának weboldalán a térség aktuális forgalmi helyzetéről. A munkaterületek mellett pedig fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Az autósoknak a torlódások csökkentése érdekében az erre utaló jelzést követően minél előbb érdemes átsorolniuk a belső sávba. Az M1-es autópálya érintett szakaszán közlekedőktől türelmet kérnek a szakemberek a munkálatok idejére, a beavatkozás rövid és hosszú távon is az ő érdeküket szolgálja.

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

autópálya

javítás

torlódás

m1