Forgalomkorlátozás jön az M1-esen: itt számíthatnak dugóra az autósok

HelloVidék   
  Megosztom
Forgalomkorlátozás jön az M1-esen: itt számíthatnak dugóra az autósok

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Komárom és Bábolna között nagyfelületű burkolatjavítást végeznek a szakemberek a külső sávban, emiatt 2019. április 9-e, keddtől április 11-e, csütörtök reggelig 7 órától 17 óráig forgalomkorlátozásra kell számítania a közlekedőknek. A 87-es és a 89-es kilométerszelvények között egy sávban, a belső sávon haladhat majd a forgalom a munkálatok ideje alatt.

A Tatabánya térségben zajló burkolatfelújítás miatt még márciusban a Tatabánya-Óváros csomópontot is lezárták, így Győr felé nem tudnak felhajtani a közlekedők, ezért a szakemberek azt kérik, hogy még utazás előtt tájékozódjanak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának weboldalán a térség aktuális forgalmi helyzetéről. A munkaterületek mellett pedig fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Az autósoknak a torlódások csökkentése érdekében az erre utaló jelzést követően minél előbb érdemes átsorolniuk a belső sávba. Az M1-es autópálya érintett szakaszán közlekedőktől türelmet kérnek a szakemberek a munkálatok idejére, a beavatkozás rövid és hosszú távon is az ő érdeküket szolgálja.

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

autópálya

javítás

torlódás

m1