Ez az autósok rémálma: videón a pillanat, ahogy a semmiből előugrik egy szarvas

HelloVidék   
  Megosztom
Ez az autósok rémálma: videón a pillanat, ahogy a semmiből előugrik egy szarvas

Nem sokon múlott: Borsod-Abaúj-Zemplén megyében szarvas ugrott egy autós elé, a szerencsés pillanatot videó rögzítette. A szarvas és az autó is megúszta a majdnem-balesetet.

Vatta és Bükkábrány között találkoztunk túl közelről egy szarvassal. Körülbelül 80 km/h-val közlekedtem amikor elém ugrott a vad. Szerencsére tudtam lassítani kicsit, így kerültem el az ütközést. Remélem elgondolkoznak az autós társaim a felvételt látva, milyen sebességgel érdemes közlekedni

– írta a vezess.hu-nak Barnabás, aki a felvételt készítette.

Képünk illusztráció.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

borsod

szarvas

autó

közlekedés

baleset