Ez az autósok rémálma: videón a pillanat, ahogy a semmiből előugrik egy szarvas

HelloVidék   
  Megosztom
Ez az autósok rémálma: videón a pillanat, ahogy a semmiből előugrik egy szarvas

Nem sokon múlott: Borsod-Abaúj-Zemplén megyében szarvas ugrott egy autós elé, a szerencsés pillanatot videó rögzítette. A szarvas és az autó is megúszta a majdnem-balesetet.

Vatta és Bükkábrány között találkoztunk túl közelről egy szarvassal. Körülbelül 80 km/h-val közlekedtem amikor elém ugrott a vad. Szerencsére tudtam lassítani kicsit, így kerültem el az ütközést. Remélem elgondolkoznak az autós társaim a felvételt látva, milyen sebességgel érdemes közlekedni

– írta a vezess.hu-nak Barnabás, aki a felvételt készítette.

Képünk illusztráció.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

borsod

szarvas

autó

közlekedés

baleset