Új kerékpárutak épültek Vas megyében: mutatjuk, hol!

MTI   
  Megosztom
Új kerékpárutak épültek Vas megyében: mutatjuk, hol!

A Széchenyi 2020 program keretében Tanakajd, Vasszécseny és Csempeszkopács településeket összekötő kerékpárút épült 300 millió forint európai uniós támogatással Vas megyében - tájékoztatott a megyei önkormányzati hivatal.

A turisztikai szempontból is jelentős projekt keretében összesen csaknem 5 kilométer hosszú szakaszon épült új bicikliút. A júliusban záruló projekt összesítése szerint

  • Tanakajdon a hiányzó szakaszokat építették ki;
  • a 87-es főút mellett kétirányú, önálló kerékpárutat alakítottak ki;
  • Vasszécseny és Csempeszkopács között pedig az egykori rumi vasúti töltésen épült új bicikliút;
  • a Csempeszkopács és Rum közötti rossz állapotban lévő bicikliutat felújították és korszerűsítettek.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kerékpár

bicikli

kerékpárút

bicikliút

vas

vas megye

tanakajd

vasszécsény

csempeszkopács