Hihetetlen videó: így éledezik a természet a fonyódi berektűz után

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen videó: így éledezik a természet a fonyódi berektűz után

Áprilisban több száz hektáron égett a Balatoni nádas Fonyódnál: több százezer védett állat és növény pusztult el. Egy drónvideós elképesztő felvételeket készített a katasztrófáról és az azt követő hónapokról: te is megnézheted, hogyan éledezik a természet a pusztító tűz után.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy áprilisban több száz hektáron égett a Balatoni nádas Fonyódnál. A tüzet szándékos gyújtogatás okozhatta, a tűzvészben százezres nagyságrendben pusztultak el védett állatok. A terület nagy része európai védelem alatt álló élőhely, épületeket nem veszélyeztetett a tűz, azonban a természetben felbecsülhetetlen károk keletkeztek.

Böröczky Bulcsú a katasztrófa után folyamatosan figyelemmel kísérte a helyszínt és a történteket, a napokban pedig Facebookon közzétett egy drónvideót, melyen az elmúlt 4 hónap változásai láthatóak. Elnézve a videót, még az is lehet, hogy hamarabb visszaáll az egyensúly a területen, mint ahogyan azt jósolták - szakértők szerint akár 4-5 év is eltelhet, míg helyreáll a természet a pusztító tűz után.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

videó

tűz

fonyód

berek

berektűz

drónvideó

természet

zöld

állat