Ezt ne hagyd ki: 4 napig féláron utazhatsz vonattal!

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt ne hagyd ki: 4 napig féláron utazhatsz vonattal!

Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt ad a MÁV-START és a GYSEV a szeptember 26-tól 29-ig tartó Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárra (OMÉK) utazók részére Budapestre, a Keleti, a Déli és a Nyugati pályaudvarra, továbbá Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Zugló és Kelenföld állomásokra.

Kizárólag belföldi utazásra, másodosztályra lehet igénybe venni a kedvezményt, első osztályú kocsiban történő utazáskor a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybe vétele esetén a megfelelő felárat is meg kell fizetni. Alkalmi menettérti jegy automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV mobilalkalmazás) nem vásárolható meg – olvasható a MÁV Zrt. közleményében.

Az utazást legkorábban szeptember 25-étől lehet megkezdeni a kedvezményes retúrjeggyel, a visszautazást legkésőbb szeptember 30-án éjfélig kell befejezni.

Figyelem, csak akkor érvényes visszautazásra az alkalmi menettérti jegy, ha azt a rendezvény helyszínén, a Hungexpo 1-es és 2-es bejáratához közeli 25-ös pavilon mellett található MÁV-START mobilpénztárban lebélyegeztetik, erre minden nap 10 órától 18 óráig lesz lehetőség.

A könnyebb eljutás érdekében a MÁV-START szeptember 20–24. között az egri, sátoraljaújhelyi, miskolci és békéscsabai InterCity, gyors- és sebesvonatokat kivételesen megállítja Kőbánya felsőn. Reggel a Keleti pályaudvarra tartókat, délután pedig a Keletiből induló járatokat állítják meg.

A kedvezményről itt található részletes információ.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

máv

kedvezmény

utazás

kiállítás

mezőgazdaság

élelmiszeripar