Ezt ne hagyd ki: 4 napig féláron utazhatsz vonattal!

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt ne hagyd ki: 4 napig féláron utazhatsz vonattal!

Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt ad a MÁV-START és a GYSEV a szeptember 26-tól 29-ig tartó Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárra (OMÉK) utazók részére Budapestre, a Keleti, a Déli és a Nyugati pályaudvarra, továbbá Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Zugló és Kelenföld állomásokra.

Kizárólag belföldi utazásra, másodosztályra lehet igénybe venni a kedvezményt, első osztályú kocsiban történő utazáskor a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybe vétele esetén a megfelelő felárat is meg kell fizetni. Alkalmi menettérti jegy automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV mobilalkalmazás) nem vásárolható meg – olvasható a MÁV Zrt. közleményében.

Az utazást legkorábban szeptember 25-étől lehet megkezdeni a kedvezményes retúrjeggyel, a visszautazást legkésőbb szeptember 30-án éjfélig kell befejezni.

Figyelem, csak akkor érvényes visszautazásra az alkalmi menettérti jegy, ha azt a rendezvény helyszínén, a Hungexpo 1-es és 2-es bejáratához közeli 25-ös pavilon mellett található MÁV-START mobilpénztárban lebélyegeztetik, erre minden nap 10 órától 18 óráig lesz lehetőség.

A könnyebb eljutás érdekében a MÁV-START szeptember 20–24. között az egri, sátoraljaújhelyi, miskolci és békéscsabai InterCity, gyors- és sebesvonatokat kivételesen megállítja Kőbánya felsőn. Reggel a Keleti pályaudvarra tartókat, délután pedig a Keletiből induló járatokat állítják meg.

A kedvezményről itt található részletes információ.

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

máv

kedvezmény

utazás

kiállítás

mezőgazdaság

élelmiszeripar