Fekete kedd az utakon: több sérülés és halálos baleset is történt

HelloVidék   
  Megosztom
Fekete kedd az utakon: több sérülés és halálos baleset is történt

2019. október 15-én 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 50 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek - írja beszámolójában a police.hu.

Ahogy a portál is közölte, a rendőrök 50 esetben intézkedtek. A közúti ütközések során 4 balesetben 4 személy életét vesztette, 14 súlyos és 32 könnyű sérüléssel végződött.

Az említett időszakban szolgálatot ellátó állomány összesen 166 személyt fogott el, közülük 45 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 76 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 176 személyt állítottak elő, köztük 106 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 1 személyt ittas vezetés gyanúja miatt.

Ezen a napon a rendőrök és katonák 17 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, 4 főt megakadályoztak az ország területére történő illegális belépésben.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőrség

baleset

sérülés

halálos baleset

utazás

autósok

közlekedés

közlekedési baleset