Özönlenek a kirándulók Tihanyba: így próbál tenni ellene a vezetés

HelloVidék   
  Megosztom
Özönlenek a kirándulók Tihanyba: így próbál tenni ellene a vezetés

Koronavírus-járvány ide vagy oda, ahogy kijött a jó idő, a falu közkedvelt helyszíneit, a Pisky sétányt, a Belső- tó partját, a piacok környékét és a kilátót csoportosan keresik fel a vendégek.

Tihany felelősségteljes viselkedésre kéri a látogatókat a koronavírus-járványra tekintettel. A település közösségi oldalán jelent meg erről egy bejegyzés, amit a polgármester, Tósoki Imre kollégáival közösen jegyez. Azt írják, az elmúlt időszak tapasztalták, hogy jó idő beköszöntével Tihanyban ismét megnőtt a látogatók száma.

Tömegesen érkeznek a kirándulni vágyók, elsősorban a környező településekről. A falu közkedvelt helyszíneit, a Pisky sétányt, a Belső- tó partját, a piacok környékét és a kilátót csoportosan keresik fel a vendégek, ami súlyos egészségügyi kockázattal jár

- áll a posztban, amiben arra is kitérnek, hogy az autós turizmust megakadályozandó, a település központjában lévő parkolókat április 7–től ideiglenesen lezárják.

Az itt élők egészségének védelmében kérjük a túrázni vágyókat, hogy vegyék komolyan a járvány elleni védekezést, és sétáljanak lakóhelyükön, annak környékén. Ne sodorják saját magukat és másokat veszélybe. Tartsák be a kijárási korlátozásokat! Fontos, hogy mindenki megértse: a veszélyhelyzet végéig maradjanak otthon, hogy utána minél hamarabb jöhessenek hozzánk!

A teljes poszt itt olvasható:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

tihany

turizmus