Elcsíphetjük a jó időt hétvégén: most érdemes kirándulni, túrázni menni

HelloVidék   
  Megosztom
Elcsíphetjük a jó időt hétvégén: most érdemes kirándulni, túrázni menni

A mai nap délnyugaton számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol több felhő lehet az égen, számottevő csapadék nem valószínű. A nyugati-északnyugati szelet élénk, erős, többfelé viharos lökések kísérik. A szél estére jelentősen legyengül. A legmelegebb órákban 19-26 fokot mérhetünk. Aki túrázna, kirándulna kicsit az most hétvégén megteheti. Az előrejelzések szerint érdemes kimozdulni szombaton és vasárnap is, meleg, napos időre számíthatunk.

Az Időkép előrejelzése szerint szombaton hajnalban helyenként pára-, köd képződhet, de napközben már sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk. Csapadék nem lesz. Helyenként még élénk lehet a nyugati-délnyugati szél. Hajnalban 4-13, délután 22 és 27 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap is napos, száraz idő várható, kevés fátyol- és gomolyfelhő lesz csak az égen. Gyenge, mérsékelt lesz a délies szél. Délután 23-28 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Jövőhéten visszatérhet a borús idő

Az előrejelzések szerint hétfőn napközben többfelé megnövekszik a gomolyfelhőzet, majd délután szórványosan - főként a Dunántúlon - záporok, zivatarok kialakulása lesz jellemző. Mérsékelt lesz a légmozgás. Délután 21-27 fokig emelkedik a hőmérséklet. Kedden elszórt záporokra, helyenként zivatarokra van kilátás. Nyugaton megerősödik az északi szél. Délután 20-25 fok valószínű.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

időjárás előrejelzés

időjárás-változás

napsütés

kirándulás

túrázás