Őzek vágtak át az autós előtt: nem zavara őket a vadriasztó sem

HelloVidék   
  Megosztom
Őzek vágtak át az autós előtt: nem zavara őket a vadriasztó sem

Elképesztő szerencséje volt az autósnak, aki előtt őzek futottak át az úton. Épp Tiszavárkony közelében járt, mikor az állatok felbukkantak. A sofőr kamerája rögzítette is az esetet. Szerencsére nem történt baleset.

Ahogy arról a bpiautosok.hu beszámolt, egy olvasójuk fedélzeti kamerája rögzítette Tiszavárkonynál, ahogy az őzek fittyet hányva az autón lévő vadriasztókra, átrohantak a kocsi előtt. Az eset január 15-én Tiszavárkony-Szőlők külterületnél történt.

Az őzek fütyültek az eszközökre. Egyébként megúsztam, a vezér előttem, a család mögöttem rohant át. Nem rajtam múlt…

- írta meg az olvasó beszámolóját a portálnak.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

utazás

őz

őzek

vadriasztó

tiszavárkony