Elmenekült a nyilvánosság elől a Barátok közt Miklósa: ezen a vidéki tanyán él Szőke Zoltán

HelloVidék   
  Megosztom
Elmenekült a nyilvánosság elől a Barátok közt Miklósa: ezen a vidéki tanyán él Szőke Zoltán

A sokak által ismert Szőke Zoltán a Barátok köztben Berényi Miklóst alakította. Miután távozott a sorozatból, azóta vidéken él, és már nem színészettel keresi a kenyerét.

Ahogy Szőke Zoltán kiszállt az ismert sorozatból, vidékre költözött, és mára a rivaldafénynek, valamint a színészetnek is hátat fordított. Mint mesélte, közel három évig hezitált, kiszálljon-e Barátok köztből, de úgy érzi, jó döntést hozott, amikor aláírta felmondását.

Jó döntést hoztam, amikor búcsút intettem a sorozatnak. Szerettem volna kiszállni abból a pörgésből, amely 21 évig meghatározta az életemet. Amikor az ember már úgy érzi, hogy úgy telnek a napjai, mintha csak fát vágna, amikor nincs semmi, ami előrébb vigyen, amikor már mindent kipróbáltatok, de nem jobb, akkor elkezd az emberben érlelődni egy ilyen döntés

- mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, Sándor Andrásnak.

Úgy éreztem, hogy a 21 év alatt én változtam, fejlődtem, de az általam alakított karakter nem. Ugyanazokat a köröket futotta, újra és újra ugyanazokba az intrikus helyzetekbe került. Ilyenkor mindig elgondolkodtam, hogy ez a szerep engem mint Szőke Zoltánt milyen emberré tesz. Egyre távolabb éreztem magamtól ezt a karaktert. Az első ilyen gondolattól a döntés meghozataláig nagyjából három év telt el, mire megléptem a dolgot, és aláírtam a felmondásom

- tette hozzá a színész.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

berényi miklós

berényi miki

barátok közt

szőke zoltán