Robbanás az M7-sen: szokatan baleset történt Zalában

MTI   
  Megosztom
Robbanás az M7-sen: szokatan baleset történt Zalában

Tíz gázpalack esett le egy szállítójárműről, egy palack fel is robbant, miután autó hajtott rá az M7-es autópályán csütörtök délután - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, jelezve: nem sérült meg senki.

Kósi Zsolt tájékoztatása szerint az M7-es autópálya zalai szakaszán, a 200-as kilométernél, a Nagykanizsa felé vezető oldalon zuhant le egy teherautóról tíz gázpalack. A palackok közül négy üres volt, hat pedig töltött, ez utóbbiak egyikére hajtott rá egy személyautó, amitől a palack felrobbant.

Szerencsés módon senki sem sérült meg, az autóban sem keletkezett komolyabb kár és az útpálya sem károsodott jelentősen - tette hozzá a szóvivő.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

utazás