Horrorbaleset: vonat gázolt el egy embert Budaörs és Biatorbágy között

MTI   
  Megosztom
Horrorbaleset: vonat gázolt el egy embert Budaörs és Biatorbágy között

Karácsony napján vonat gázolt el egy embert Budaörs és Biatorbágy között – közölte a Mávinform. A balesetben érintett járat a Keleti pályaudvarról indult vasárnap késő délután, és Győr–Szombathely–Szentgotthárd érintésével közlekedett volna Ljubljanába.


 


 

A vonat utasait átszállítják a Keletiből Sopronba tartó Sopron-Közgáz InterCity-re, Szombathelyről pedig másik vonatszerelvényt indítanak Ljubljanába.

Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a baleset halálos kimenetelű volt.

A helyszínelés ideje alatt a két állomás – Budaörs és Biatorbágy – között csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok. A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon 15-20 perccel megnő a vonatok menetideje.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

utazás

baleset

vonatgázolás