Kisiklott a vonat a záhonyi fővonalon: pótlóbuszok szállítják az utasokat

MTI   
  Megosztom
Kisiklott a vonat a záhonyi fővonalon: pótlóbuszok szállítják az utasokat

Kisiklott egy tehervonat több kocsija Hajdúhadház és Újfehértó között vasárnap délelőtt, a műszaki mentés miatt ezen a szakaszon szünetel a vonatforgalom - közölte a Mávinform a vasúttársaság honlapján. Az MTI helyszíni információi szerint egy Záhony felől Debrecen irányába tartó, vasércet szállító szerelvény kilenc kocsija siklott ki. A balesetben az első információk szerint senki sem sérült meg.

Közölték azt is, hogy a Volánbusz járatain a Debrecen-Hajdúhadház-Téglás szakaszon érvényesek a vasúti jegyek és bérletek. A Budapest-Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza-Debrecen-Szolnok-Budapest útvonalon közlekedő minden vonat felármentesen vehető igénybe. A szerelvényfordulók miatt a záhonyi fővonalon vonatkimaradásokra is számítani kell, az InterCity vonatok helyett esetenként más szerelvények közlekednek.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vonat

közlekedés

hajdúhadház

újfehértó

vonatbaleset