Holttestet találtak az M3-ason Vásárosnamény felé: hídról zuhant le az áldozat

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Holttestet találtak az M3-ason Vásárosnamény felé: hídról zuhant le az áldozat

Szerda hajnalban leállt a közlekedés az M3-son. Holttestet találtak ugyanis a rendőrök az autópályán, egy gödöllői gyaloghídról zuhanhatott le az áldozat - közölte az Útinform.

Baleset miatt lezárták az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalát Gödöllő térségében, a 31-es kilométernél szerda hajnalban. A forgalmat a 27-es kilométernél lévő csomópontban leterelik, és a 39-es kilométernél lévő Bag csomópontnál lehet visszahajtani a pályára - olvasható az Útinform oldalán.

Kiemelték, a baleset miatt az M31-es autópályán, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a 8-as kilométernél lévő csomópontban kiterelik a forgalmat a rendőrök a 3-as főútra.

Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az esettel kapcsolatban elmondta,

a rendőrök szerda hajnalban egy holttestet találtak az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. Az elhunyt, az eddig beszerzett adatok alapján, feltehetően az autópálya feletti gyaloghídról eshetett a pályatestre. Személyazonosságának a megállapítása folyamatban van.

A haláleset pontos körülményeit vizsgálják - közölte az MTI.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

útlezárás

halálos baleset