Elindult a Tour de Hongrie: mutatjuk, hol kell korlátozásokra számítani

MTI   
  Megosztom
Elindult a Tour de Hongrie: mutatjuk, hol kell korlátozásokra számítani

Korlátozásokra kell készülni pénteken a Tour de Hongrie országos kerékpárverseny miatt: a Kaposvár és Pécs közötti szakasz miatt - 12 és 17 óra között - késésekre kell számítani a Budapest-Pécs és a Dombóvár-Komló vonalon - közölte a Mávinform.

Azt írták, hogy a Dombóvárról 11.59-kor Gyékényesre induló személyvonat (8204) Taszáron fog várakozni a mezőny elhaladására, Kaposvárra előreláthatólag 15 perc késéssel érkezik meg. Az elvonuló verseny Dombóvár és Pécs között több helyen is érinti a pótlóbuszok útvonalát, a mezőny elhaladásakor közúti zárásokat vezetnek be, ezért egyes buszok kerülő úton, hosszabb menetidővel közlekednek.

A verseny érinti továbbá a Dombóvárról 12.26-kor Szentlőrincre, Pécsre induló Helikon InterRégió és a 13.54-kor Pécsre induló Mecsek InterCity, valamint a 15.01-kor Komlóra induló személyvonat pótlóbuszait. A Pécsről 12.57-kor és 14.57-kor induló Mecsek InterCity, valamint a 14.14-kor induló Helikon InterRégió pótlóbuszai szintén kerülő útvonalon, hosszabb menetidővel közlekednek. Az érintett komlói pótlóbusz (38616) Magyarhertelend, Kossuth utca helyett Magyarhertelend fürdő autóbuszmegállóban áll meg

- írták.

Felhívták a figyelmet, hogy a kerékpárverseny miatt május 13-ig több térségben is korlátozást vezetnek be, amelyek a Volánbusz számos menetrend szerinti járatát érintik: egyes járatok nem, vagy terelt útvonalon és módosított menetrend szerint közlekednek.

Részletes információk a Volánbusz weboldalán érhetők el

- áll a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

mávinform

dombóvár

komló

pécs

tour de hongrie

korlátozás

kaposvár